Allerede torsdag

jan-baker
To nye bilder har kommet opp på kjøkkenet. Jan Baker

Torsdag og vi er allerede kommet langt ut i det nye året. For meg som er i jobb er alt ved det gamle igjen. Full fart. Og slik er det best.

Det har vært neon helgrå dager denne uka. Og jeg kjenner at det er så som så med energi. Trøsten er at det går mot lysere tider. Og at det var nydelig på søndag. Her jeg bor er det ikke solløst om vinteren, og på søndag lyste sola inn i stuevinduene. Nesten litt påskestemning.

Ellers så er det ikke så mye som skjer utenom vanlige rutiner.

Ting jeg merker meg i avisene har vært, utenom Jensen-saken og Breivik-saken, blant annet:

hollingwort

«Kvinnen som avslørte opptakten til andre verdenskrig, er død. Clare Hollingworth ble 105 år gammel. Hollingworth var journalist og forfatter, og er særlig kjent som den som avslørte de første skrittene i andre verdenskrig. Hun begynte i den britiske avisen The Daily Telegraph på sensommeren 1939 og ble sendt til den tysk-polske grensen. Der oppdaget hun at det var samlet hundrevis av tyske stridsvogner i forkant av den tyske invasjonen av Polen, noe Hollingworth meldte hjem til London.»

Og de fleste har vel fått med seg sirkus-Donald. Jeg tror av og til dette er en farse. En president som twitrer og skjeller og smeller og uttrykker seg som en 12 år gammel ungdom. Blant annet om Maryl Streep som egentlig er veldig oppskrytt som skuespiller i Hollywood i følge Donald. Skjønner ikke helt hvordan han skal få tid til å styre dette mektige landet hvis han skal twitre i raseri mot alle som går han i mot. Nei, hvordan skal dette gå?

Og Obama ser ut til å være mer populær enn noen gang. Og for en mann. For en karisma. Og for en familie. Det er ikke lett å hoppe etter Wirkola uansett Donald eller andre. Mye kan skje i tiden fremover.

garn

Jeg har vært på salg. Garnsalg. Jeg elsker jo garn og strikker mye. Nå venter et arbeid til en liten ny verdensborger som er ventet i mars. Og da må det strikkes noe fint. Jeg er ferdig med en liten body og jakke er godt i gang.  Satt oppe til kl 2 en natt for å ferdigstille en Mariusgenser som skulle fly avsted til barnebarnet i Oslo. Og det gjorde den. Håper mottaker blir fornøyd.

mariusgenser

body

Og så har vi bamseprosjekt på gang på Frivilligsentralen. Vi skal strikke et stort antall bamser som Seljord Folkehøgskule skal ha med seg til Nepal til våren. Jeg ser for meg disse små barna som skal få disse bløte, kosedyra. Det er moro.

I dag har jeg vært på Notodden sykehus til en undersøkelse. Jeg tenker hver gang jeg er på sykehuset at det å være så noenlunde frisk, det er ingen selvsagt ting. Mye trist å se når man er i slike hus. Så jeg er vel hjemme og klar for nye tak.

Å hvor har denne uka blitt av tro? Ny fredag og ny helg. Da er det bare å glede seg og nyte fridagene som kommer.

Og her venter to firbeinte på en tur på glatta. Så det ble dagens lille blogg. Ha en fin kveld.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s