Morgenblogg

tre-lys

Tidlig søndag morgen. Det er mørkt ute ennå. Men kaffe på senga og P1 på radio er en god start på søndagen. En hund ligger på hver side av meg og synes dette er da altfor tidlig å stå opp når man har fri. Men slik er det. Ofte våkner jeg veldig tidlig når jeg har vært i godt selskap kvelden før og inntatt god mat og godt drikke. Og i går kveld fikk jeg være med og feire en venninne som nå er 66. Det ble en hyggelig kveld med hyggelige mennesker rundt bordet. Mange fine ord fikk jubilanten og koselige sanger ble sunget. Maten var nydelig, god gammeldags kjøttsuppe etter Bodil Norjordes resept. Og 66 åringen kan virkelig kokke. Godt drikke var det nok av og molter og mye annet til dessert. En fin lørdagskveld med en fin venninne.

Før jeg kunne dra i selskap skulle hunder luftes og vi var ute på glattisen. Det var altså speilblankt og jeg måtte formelig skøyte meg over området i skumringa. Det gikk bra denne dagen også.

img_3823

Og før jeg dro tok begge hundene oppstilling i stua og ga meg noen beklagende blikk. De skjønte tydelig at nå steller ho seg og skal ut igjen. Liker det ikke! Så stor stas at det er en hel dag med mor hjemme hele dagen i dag.

img_3825

Det er noen dager siden jeg var innom her og fikk delt noe på bloggen. Slik er det i travle dager. På jobben har det gått i ett. Vi har stekt ribbe, kokt julegrøt, hatt Kulturmøte og mye annet. I går avslutta vi uka med Julemesse. Jeg hadde med meg frivillige som virkelig gjør en fin innsats. Det ble en hyggelig lørdag. Og takk til alle som stiller opp og tar et tak.

ribbe

 

 

I dag fyller en svigersønn år og jeg er bedt på lunsj i Lørenskog. Men jeg tror det blir litt for langt å kjøre ut og inn på en dag. Men det hadde jo vært så hyggelig å være sammen med familien på en adventsøndag. Som tidligere nevnt er jeg impulsiv og vi får nå se da hvordan det blir. For det er jo allerede tredje søndag i advent i dag. Så det som skal gjøres før jul og ikke er gjort, det må snart bli gjort. Jeg har ikke mye som må gjøres, men litt grundig vask i huset hadde vært fint å få gjort. Ja, ja. Vi får se hva det blir til. Det er så mye som skjer i dagene før jul. I kveld er det konsert i kikra og den hadde vært hyggelig å få med seg.

Jeg tenker at det er tid for en skikkelig frokost nå. Og på en søndag passer det godt med stekt bacon og egg. Jeg har deilig grovt brød og så må det bli enda en kopp med god kaffe. Og så fortjener hundene å få en skikkelig tur i dag. I den travle uka som har gått har det ikke blitt mange lange turer og det merker jeg på hundene. Så i dag er det på med piggsko og turtøy og ut å gå i litt godt tempo. Det er mange som skal ha sitt.

eggg

Jeg ønsker alle en fin søndag hva enn den skal brukes til.

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s