Damenes aften!

champagne2

Et kjapt, lite innlegg mens jeg sitter her i skumringa og tenker på hva jeg skal få ut av denne kvelden her.

Jeg skal lage middag. Flesk og duppe i dag. Favoritt. Nam, nam.

evelyn

Jeg skal så videre til en Damenes aften på Evelyns Magasin. Det er en hyggelig damebutikk i bygda her. Alltid blide, koselige jenter på innsida av disken. Og bare låne med hjem og prøve. Det er også frisør i samme bygg. Så i kveld er det bare å se trender og forvandling fra «gammel» til ny look!
Da går tida og kvelden er i grunn unnagjort.

 

 

 

Etter at jeg kommer hjem må jeg nok en liten luftetur med hundevennene mine, og så kan jeg på med behagelig kosedress og rigge meg til med strikketøy, godis, stearinlys osv.

hd

 

Tror det blir valgvake på TV i kveld/natt. Det har vel nesten aldri vært mer spennende med et amerikansk valg enn i år. Jeg håper jeg starter onsdagsmorgen til nyheten om at den første kvinnelige president er valgt i USA.

 

 

Men nei, jeg kan ikke sitte her og blogge,  mye annet som skal være klart før jeg drar ut av huset.

La oss håpe det blir Damenes aften på alle måter i kveld/natt!

God valgvake.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s