«Make America great again»

us-flag

Månen lyser inn i stuevinduet mitt. Det er en vakker mandagskveld. 2 minus ute. Tørt og fint. Jeg sitter og surfer litt på nett, aviser osv. Og det er jo valget i USA som er det mest spennende akkurat nå. Jeg tenker at verden må ha gått av hengslene. En ting er Mr. Trump. Men velgerne! Leste på VG nå at det planlegges demonstrasjoner og annet dersom Trump ikke vinner. Og at presidentkandidaten og hans tilhengere mener det er et korrupt system og at valget er «fiksa».  Jeg skammer meg litt på menneskenes vegne. Hadde vel håpa at ikke så mange av befolkningen var enkle at de tar for god fisk at ting blir ordna med Trump. Jeg har ikke sett mye fra hans side om hvordan han skal «Make America great again». Bare at America slik det er i dag, slik skal det ikke fortsette. Men hvordan han skal gjøre det, det snakker han ikke om. Så enkelt kan det da ikke være å bli president. Det er jo trist at det bare er disse to kandidatene. Og at ingen av de står høgt i kurs hos befolkningen. Så de neste par dagene blir utrolig spennende.

Men i den lille verden min, i den lille leiligheten, i den lille bygda, der er det fredelig. Var oppe i Raudkleiv, skiarenaen vår her i bygda, med hundene i fin ettermiddagssol i dag.

dennis1

Hundene storkoser seg der oppe. Og det samme gjør jeg. Helt stille og mye nærmere himmelen enn nede i bygda.

For et område og for noen turmuligheter vi har her i vakre Seljord. Sola lyste på fjelltoppene rundt omring og det var så vakkert. Jeg må berømme Seljord Idrettslag som har fått til denne fine arenaen og alle de frivillige som stiller opp og holder hjulene i gang. Hurra for dere. Jeg kan komme til ferdige turstier og etterhvert fine oppkjørte skiløyper. raudkleiv1

Ikke mye og klage over her hjemme. Ha en fin kveld.

 

raudkl1

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s