Forberedelser

lov

I ettermiddag fikk jeg virkelig følelsen av at det er seinhøst og mørkt. Jeg tok en rask tur med bikkjene ut i lysløpa litt utafor sentrum. Og det var rett etter jobb. Men det var ganske mørkt allerede og jeg tenker nok at nå må jeg finne fram hodelykta mi, litt bedre lue og hansker også. Men ekstra koselig å komme inn da og lage en deilig pasta Bolognese med rikelig med basilikum og tomater på toppen og selvsagt litt rødt i galsset. Det er onsdagskvelden sin det!

Dagen i dag er brukt i hovedsak til å forberede julebordet for alle mine frivillige. Jeg elsker små detaljer som gjør den lille forskjellen på vellykket og bra.

Jeg må ha kontroll på alle ting selv om jeg har gode hjelpere. Så alle råvarer er nå i hus. Vinmonopolet er besøkt og innkjøpet der er ferdig. Nå er det å disponere tid som står igjen. Og logistikken. I morgen skal det være fullt hus på Frivilligsentralen. Vi får da ikke gjort klar festlokalet før torsdag ettermiddag. Og noe av maten kan ikke lages før fredag. Men av erfaring går dette kjempefint med mine gode hjelpere. Selv om 35 mennesker skal bespises med varm mat.

Og så er jeg snart kommet helt fram til hva skal jeg ha på meg. Det å pynte seg til fest er noe jeg elsker. Så her må jeg gå gjennom kjolegalleriet en siste gang og bestemme hva som skal luftes dette året.

unnamed

Jeg ser jo at uker og dager raser av sted fram mot jul. Jeg har mange helger som allerede er booka opp. Det har kanskje de fleste. Så nå må jeg rydde plass på kalenderen til jentefesten min. Vi er en gjeng jenter som alternerer med hyggelige fester med god mat og vin. Og mange av oss bor alene av ulike grunner. Derfor er det jo så hyggelig og viktig å lage istand til selskap. Jeg gleder med allerede. Tror kanskje jeg velger meg en tidlig søndag ettermiddag. Da er det bare helt greit å avslutte ved midnatt. Så gammel er jeg blitt. Ja, ja vi får se da.

 

Jeg ønsker alle en fin onsdagskveld.

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s