On the road again

roser

Jeg har vel så vidt nevnt min litt dårlige impulskontroll tidligere. Det er ikke noe jeg sliter med, men jeg skjønner jo at jeg er veldig impulsiv. Det kan være på godt og vondt. Jeg kan for eksempel kjede meg en lørdag. Og vips: jeg har kjøpt 50 tommers TV. Og jeg som synes TV ødelegger interiøret i stua! Men jeg bruker ikke så mye tid på å forandre meg selv lenger. Jeg lever ganske greit med de svakhetene og styrkene jeg har. Livet har gitt meg noen langt alvorligere bekymringer.

Altså, jeg hadde en tidlig morning i senga med kaffe, aviser og Mac. Også Dina da.

Skikkelig morgentoalett med hårvask og hel pakke. Ble ikke så galt. Iallefall så dagen langt mer positiv ut enn i går.

Etter frokost ringte jeg en venninne for å ta en kaffe på kafé. Et par timer med jenteprat var akkurat hva jeg trengte. Så energien formelig strømmet gjennom kroppen. Jeg hentet Dina og vi spaserte en fin tur. Da plutselig bestemte jeg meg for å dra til Nordstrand i Oslo. Der bor datter med familien. Ja, kom igjen sier hun. Og så var det i gang. Hjem i full fart og pakke ned det mest nødvendige for et par dager. Og så var Dina og jeg i «det lille tyttebæret» (den røde Poloen min) på vei igjen. Dina er kjempefornøyd. Tror hun skjønner at når vi er i tyttebæret så er det på vei til forandring.

God radio, nydelig vær, pølse på Statoil, liten trafikk og kaffe i kjørekoppen. Det er tingen. Jeg liker meg! Har ofte sagt på fleip til venninner at jeg skulle egentlig ha vært trailersjåfør. Jeg er veldig bilinteressert, elsker fart, pølser på bensinstasjon, masse kaffe og ikke minst Countrymusikk.

Kjøreturen tar 2,5 time. Og det gikk uten stopp.

I det vakre hjemmet på Nordstrand (jentene mine er veldig interiørbesvisste og driver en interiørnettbutikk sammen) var alt på stell. 10 åringen hoppet i trampoline. Hun lyste opp når bestemor kom. Se på meg, se på meg ropte hun. Hun er turnjente på høyt nivå og foretok noen akrobatiske øvelser på lik linje med det jeg husker når Clasen kommenterte turn i gamle dager på NRK. Araber, flikkflakk, dobbel salto osv.

Guttebarnebarnet mitt hadde vondt i magen etter å ha tømt påskeegget. Det gikk imidlertid fort over når han kom på trampolina.

Vi hadde en kjempekoselig kveld. Min svigersønn er en Hellstrøm og serverte god svinefilet.

Det ble TV titting, godterispising og film. Påskelørdagen gikk over i søndagen

Jeg må bare legge med påskekortet 10 åringen lagde til familein vår til påske. Hun hadde også spart opp penger og kjøpt en pakke med fire påskesjokolade egg som hun delte ut. Det er litt av en jente.
Fine familien min

skrift  skrift2

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s