Borte bra, hjemme best

Etter koselige dager i Hemsedal med barn og barnebarn var det godt å komme hjem til egen leilighet. Den var vaska og rydda før jeg dro. Så det var skikkelig fint å komme inn. Mye bagasje skulle pakkes ut. Innkjøp for påska var gjort og alt skulle på plass. Solskinn og fint ute, men vind og surt var det Et par fra Bø skulle komme å kjøpe salongbordet mitt. Det var feilinnkjøp når jeg flytta i ny leilighet. Har hatt det liggende på Finn.no en stund. Og plutselig slo dette paret til. Gleder meg til å få dt ut image av stua. Så bordet ble gnidd og vasket så det skulle se bra ut. Bordkjøperne ankom men hadde for liten bil til å stue inn et gedigent eikesalongbord med glassplate! Men vi prøvde og bordet ble satt tilbake på plass. De kommer med større bil i morgen. Min yngste datter og familien var også på vei hit før de drar på hytta i morgen. Lammesteik med tilbehør var menyen for kvelden. Litt forberedelser måtte gjøres. Og vips var klokka så mye at datter og den fine familien var på tunet. Alltid stas for bestemor å ta i mot glade barnebarn. Vi kosa oss med lammesteik, rødvin, godterier….. Jeg nyter kvelden og øyeblikkene for i morgen drar store og små videre til bestefar på hytta. Og påska har så vidt begynt. 😀

Advertisements

One thought on “Borte bra, hjemme best

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s